Contact Kwaliteit

streven naar de hoogste kwaliteit

Wij vinden de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Op alle vlakken streven we naar de beste smaakbeleving voor onze gasten. Het begint met verse melk die we zelf pasteuriseren en waar we alle losse ingrediënten zelf toevoegen die het tot een (h)eerlijke ijsmix maken. Geen poeders en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. In het sorbetijs zit 50% puur fruit en dat proef je ook terug. We persen zelf de citroenen en sinaasappels, en gebruiken zoveel mogelijk vers fruit. Onze pistachenoten en komen uit de Bronte en onze hazelnoten komen uit Piëmont, gebieden die bekent staan om de beste noten.
Samen met SVH Meesterijsbereider Arco Kruik ontwikkelen we de smaken en zorgen we dat de kwaliteit constant hoog is. Het ijs wordt na bereiding uitgestald in onze ‘Pozetti-vitrine’ die speciaal ontwikkeld is om ijs onder ideale omstandigheden op een constante temperatuur van -11 °C te houden. Hierdoor is het mondgevoel prettiger en de smaaksensatie veel intenser. Onze Pozetti-vitrine is ook nog stukken energiezuiniger dan een open vitrine zodat we naast kwaliteit ook werken aan duurzaamheid.

contact

Hof 78, 5571 CC   Bergeijk
+31 6 23 21 65 26
andrea@gelatobuongusto.nl

zijn jullie open?

Jaaa!
Je kunt vandaag nog tot 20:00 uur bij ons terecht.